Bestill time eller resept hos Sandvika legesenter

Ved behov for rask behandling gir vi time samme dag for våre faste pasienter.

Bestille time, skriv e-konsultasjon og e-resept på internett

Klikk på knappen under for å bestille time, skrive e-konsultasjon* eller e-resept via vår internettportal. Vi gjør oppmerksom på at personvernet og taushetsplikten ved det som noteres i bestillingen er fullstendig. 

NB: Dette er forbeholdt våre pasienter som har registrert fastlege ved Sandvika legesenter. Er du ny pasient ved Sandvika legesenter ber vi deg kontakte oss per tlf for 1.gangs bestilling da vi vil opprette en ny journal til deg.

*vanlig pasientkonsultasjonstakst/egenandel som når du går til legen

Klikk her!

Videokonsultasjon med lege

Vi i Sandvika Legesenter tilbyr videokonsultasjon for våre pasienter. Du bestiller som vanlig time, men ber om at timen er videokonsultasjon, enten skriv det ved nett-timebestilling eller informer per telefon. 

For videokonsultasjon bruk: Chrome, Firefox, Edge, Safari nettleser

Viktig før timen: Vennligst velg den legen du skal snakke med (dette kan være en annen lege enn din fastlege, dersom fastlegen din er opptatt) etter at du har trykket på knappen under og fyll inn din kontaktinformasjon. Vi gjør oppmerksom på at det vil tilkomme gebyr dersom ikke konsultasjonen betales samme dag på vår betalingsautomat eller du har frikort. Vi jobber med løsninger for å  endre på dette.

Vedr.betaling av videokonsultasjoner som ikke er Covid-19 relatert. Vi har bestilt mulighet for gebyrfri Vipps og bankkortbetaling. Tjenesten skulle bli tilgjengelig etter 2dager. Men dessverre har ikke IT-levarandøren kommet på plass med løsningen enda. Vi beklager dette og de fakturagebyr dette medfører. 

Videokonsultasjon

Bestille time på dagen/legevakt

Vi har legevakt for våre pasienter. Ved akutt sykdom har vi god kapasitet til å gi deg time på dagen. Hos oss kan grunnet Koronasmitte risiko ikke lenger møte opp/drop-in kl 08:00, vi gir deg fortløpende videotimer/vurderinger hos legene om morgenen. Vi har også akuttimer utover dagen. Vennligst kontakt oss for å få tildelt en av disse timene samme dag. Vi har også installert dørtelefon så samtale kan foregå utenfor legesenteret for å unngå smitte. 

Ring dagvakt

Kontakt oss per SMS

Vi opplever meget stor trafikk på våre telefoner om dagen. Vi tilstreber å holde ventetiden til et minimum. Derfor har vi nå fått en løsning der du som pasient kan sende Sandvika Legesenter en SMS for å komme i kontakt med oss. 

Send en SMS til telefonnummer 2097. Start SMS med sandvikalege + legens initialer + ditt navn + medikamentnavn/forespørsel/beskjed


Du kan benytte denne tjenester når det gjelder:

  • en kort beskjed eller forespørsel/enkel henvendelse som ikke trenger konsultasjon.  
  • fornying av e-resept for faste medisiner.

Din melding vil bli videresendt til din fastlege. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål.

Ta kontakt

Usikker på om e-resepten er lagt inn?

Gå inn på www.mineresepter.no dersom du er usikker på om du har flere resepter igjen eller om legen din har fornyet resepten etter en forespørsel.

For å kunne bestille timer / resepter over nettet/sms må det være opprettet en journal. Du må ha fastlege ved Sandvika legesenter, og det må være registrert et mobiltelefonnummer på deg i journalen. For våre nye pasienter ber vi om at du kontakter oss per telefon så vi kan registrere en ny journal.

Det gjøres oppmerksom på at leverandøren av denne elektroniske tjenesten tar betalt for dette av pasienten. Beløp fremgår under bestilling.Vi har også dropp inn timer fra kl 08:00. Møt opp kl 08:00. Timene er beregnet på meget korte konsultasjoner med enkel problemstillinger.

Bestill e-resept