Ditt legesenter i Sandvika 

 

Klikk her for videokonsultasjon

Krever timebestilling og forespør om videokonsultasjon

 

Covid-19 vaksine: Bærum kommune organiserer og tar kontakt med pasienter i prioritert rekkefølge. Bor du i en annen kommune? Kontakt din kommune for å få vaksine.

 

Sandvika legesenter er et moderne legesenter sentralt i Sandvika. Vi driver bred allmennmedisinsk praksis.

Om oss Bestill time på nett

Akutt behov for time? Vi har legevakt for våre pasienter!

Vi har legevakt for våre pasienter. Ved akutt sykdom har vi god kapasitet til å gi deg time på dagen. Grunnet koronasmitterisiko har vi nå sluttet med oppmøte kl 08:00. Ta kontakt med oss per telefon/digitalt for fortløpende time hos legene om morgenen. Vi har også akuttimer utover dagen og tilbyr videokonsultasjon. Vennligst kontakt oss for å få tildelt en av disse timene samme dag.

Vi har god kapasitet for videokonsultasjoner for alle problemstillinger daglig. Generelt må du nå kontakte oss på telefon/online/sms for vanlige timer/akuttime/dropin/videotime.

For videokonsultasjon bruk: Chrome, Firefox, Edge, Safari nettleser

Vi holder åpent fra kl 08:00-15:30.

Vi ber om at evt henvendelser til lab gjøres før kl 15:00

67 80 86 50

Kontakt oss per SMS

Vi opplever meget stor trafikk på våre telefoner om dagen. Vi tilstreber å holde ventetiden til et minimum. Derfor har vi nå fått en løsning der du som pasient kan sende Sandvika Legesenter en SMS for å komme i kontakt med oss. 

Send en SMS til telefonnummer 2097. Start SMS med sandvikalege + legens initialer + ditt navn + medikamentnavn / forespørsel / beskjed.

Du kan benytte denne tjenester når det gjelder:

1) en kort beskjed eller forespørsel/enkel henvendelse som ikke trenger konsultasjon. 2) fornying av e-resept for faste medisiner.

Din melding vil bli videresendt til din fastlege. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål.

Siste nytt fra Sandvika Legesenter: